ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ

ebiody για αθλητίατρους

Χάρη στην Bio-impedancemetry πολλαπλών συχνοτήτων, το eBIODY σας παρέχει την καλύτερη λύση για την άμεση ποσοτικοποίηση της σωματικής σύστασης των αθλητών  και επομένως έχετε μια καλή συνέχεια στις εξελίξεις των διαφορετικών μαζών που συνθέτουν το βάρος τους.

Αθλητιατρική

Λιπομετρητής -Αναλυτής σώματος

Ποιο είναι το ενδιαφέρον για τη μέτρηση της βιοϊατρικής αντίστασης στην αθλητική ιατρική;

Το Biody Xpert, μια συσκευή μετρητών βιο-σύνθετης αντίστασης, επιτρέπει:

– Αξιολόγηση του μυϊκού δυναμικού του αθλητή και παρακολούθηση της προόδου του.

– Αξιολογήστε το δυναμικό των οστών του αθλητή και προσδιορίστε αν η αναλογία μυών / οστών είναι ισορροπημένη.

– Να ελέγχει ποιοτικά τη μυϊκή μάζα αναλύοντας την ενεργή κυτταρική μάζα, το επίπεδο ενυδάτωσης και το μεταβολικό της περιεχόμενο σε πρωτεΐνες.

– Ελέγξτε το επίπεδο ενυδάτωσής του χρησιμοποιώντας ένα ειδικό αλγόριθμο για να προσδιορίσετε το επίπεδο ενυδάτωσης των μη λιπαρών ιστών.

– Ελέγξτε ότι τα κύτταρα είναι σωστά ενυδατωμένα, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του αθλητή.

– Ελέγξτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ του ενδοκυκλικού και του εξωκυττάριου νερού του αθλητή και, κατά συνέπεια, του ισοζυγίου του νατρίου / καλίου.

– Να αναλύσει το ποσοστό της λίπους που μπορεί να είναι επιβλαβές αν είναι πολύ χαμηλό ή πολύ υψηλό, ανάλογα με την πειθαρχία του αθλητή.

Η μέτρηση της γωνίας φάσης είναι ένας δείκτης που μπορεί να έχει ενδιαφέρον για την εκτίμηση της τρέχουσας φυσικής κατάστασης του αθλητή. Σημαντικά στοιχεία στην περίοδο ανταγωνισμού.

– Μετεγχειρητική ή μετά την ακινητοποίηση αξιολόγηση της ανάκτησης της μεταβολικής πρωτεϊνικής μάζας και της εξέλιξης της ενεργού κυτταρικής μάζας.

– Ανάλυση του βασικού μεταβολισμού για καλύτερη διαχείριση των σχεδίων τροφίμων.

– Παρακολούθηση των επιπτώσεων των διαιτητικών συστάσεων.

Κινητό και συνδέσιμο σε οποιοδήποτε  υπολογιστή η smartphone. 

Το Biody Xpert είναι ελαφρύ, οικονομικό και ασύρματο. Τα δεδομένα μπορούν να ανακτηθούν σε οποιοδήποτε μέσο (PC, MAC, Tablet, Smartphone, iPhone …). Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα στην αθλητική ιατρική επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας Biody Xpert οπουδήποτε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

ιατρικη συσκευη

Έτοιμοι να γνωρίσετε το biody Xpert;