ΙΑΤΡΙΚΗ

ebiody για ιατρούς

Η βιοϊαμεταμετρία είναι για τον γενικό ιατρό μια τεχνική για τη διάγνωση, την πρόληψη και την παρακολούθηση του ασθενούς του, τόσο απαραίτητη όσο το στηθοσκόπιο !

Ομάδα γιατρών

Ως γενικός ιατρός, θέλετε να:

– Αποκτήσετε μια συμπληρωματική και ταχεία εξέταση, επιτρέποντας την ανίχνευση των σωματικών ανισορροπιών του ασθενούς σας και τη βοήθεια στη διάγνωση,

– Πρόληψη και ανίχνευση ορισμένων παθολογιών,

– Παροχή νέας υπηρεσίας στους ασθενείς σας,

– Έλεγχος ορισμένων θεραπειών και τροποποίηση αυτών εάν είναι απαραίτητο.

Ποιά είναι τα πλεονέκτημα της Biody Xpert για τον γιατρό

Σε καθημερινή βάση:

– Ο γιατρός έχει στη διάθεσή του μόνο λίγα λεπτά για να χρησιμοποιήσει εργαλεία αξιολόγησης. Η μέτρηση με το Biody Xpert διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

– Ο γιατρός μπορεί να λάβει μια μέτρηση σε κάθε ασθενή του, ακόμη και αν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Η άμεση απεικόνιση των αποτελεσμάτων μέτρησης του επιτρέπει να ελέγχει τη σωστή ισορροπία της σωματικής σύστασης του ασθενούς.

– Κατά τη διάρκεια της ζωής του ασθενούς, ο γιατρός μπορεί να προβεί σε μέτρα ελέγχου. Με τη διαβούλευση με την ιστορία, μπορεί αμέσως να δει αν η σύνθεση του σώματος του ασθενούς έχει αλλάξει ή όχι και να εξαγάγει συμπεράσματα ως μέρος της συνολικής διάγνωσης του.

Στην πρόληψη κινδύνων:

– Υπερβολική ενυδάτωση ή υπο-ενυδάτωση

Ανεξαρτησία του ύδατος – Σαρκοπενία – Οστεοπενία
/ Οστεοπόρωση
– Υπογονιμότητα
– Καρδιακή ανεπάρκεια
– Νεφρική ανεπάρκεια
– Οίδημα

Στη θεραπευτική παρακολούθηση:

– Παχυσαρκία
– Ανορεξία
– Υπερευρίαση
– Διαβήτης
– Καρκίνος και σοβαρές ασθένειες
– Μετεγχειρητική
– Λειτουργική αποκατάσταση
– Σαρκοπενία και οστεοπενία
– και νεφρική ανεπάρκεια
– Ανισορροπίες ύδατος

Θέλετε να υποστηρίζετε τίς επαγγελματικές σας ομιλίές σε αξιόπιστα αποτελέσματα;

Η ποιότητα της μέτρησης είναι θεμελιώδες στοιχείο της μέτρησης της βιοανιχνευσιμότητας. Ο μετρητής επαγγελματικής σύνθετης αντίστασης Biody Xpert, πιστοποιημένος ιατρικά από τη πιστοποίηση  και το σώμα δοκιμών της GMED, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για ιατρική και νοσοκομειακή χρήση. Παρέχει άριστα αποτελέσματα όσον αφορά την επαναληψιμότητα και αποτέλεσε αντικείμενο συγκριτικής αξιολόγησης με το Dexa (ιατρική απεικόνιση) με τον καθηγητή Nathalie Boisseau στο εργαστήριο μεταβολικών προσαρμογών στην άσκηση στις φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις (AME2P) * του Clermont Ferrand (Γαλλία).

* Προσαρμογές Μέτρηση των λειτουργιών σε φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις

Θα θέλατε ένα κατάλληλο εργαλείο για επισκέψεις στο σπίτι;

Οι αναλυτές βιοηλεκτρικής αντίστασης eBIODY είναι φορητοί και ασύρματοι (χωρίς ηλεκτρόδια σύρματος), καθιστώντας τους εύκολους στη χρήση σε όλες τις περιστάσεις. Ακόμη και να κάνετε μετρήσεις σε κίνηση, χωρίς υπολογιστή, που μπορείτε να ανακτήσετε με το smartphone σας εάν έχει συμβατή τεχνολογία Bluetooth.

ιατρικη συσκευη

Έτοιμοι να γνωρίσετε το biody Xpert;