ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

ebiody για διατροφολόγους

 Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χάρη στο Biody Xpert, μπορείτε να κάνετε ακριβή λιπομέτρηση και να αποκτήσετε την λεπτομερή σύνθεση σώματος του ασθενούς σας και να συμβουλευτείτε την εξέλιξη των διαφορετικών μαζών που συνθέτουν το βάρος του ανά πάσα στιγμή.

Διατροφολόγος γράφει πρόγραμμα διατροφής

Λιπομετρητής -Αναλυτής σώματος

Ποιοι είναι οι κύριοι δείκτες που παρέχει ο λιπομετρητής – αναλυτής σώματος Biody Xpert και οι οποίοι βοηθούν  τον διαιτολόγο ή τον διατροφολόγο για την κατάρτιση του σχεδίου διατροφής του ασθενούς του;

– Επίπεδο μάζας λίπους

– Βασικός μεταβολισμός

– Απαιτήσεις ενέργειας

– Σκελετική μυϊκή μάζα των άκρων (καταληκτική).

– Μεταβολική πρωτεϊνική στάθμη

– Ενεργή κυτταρική μάζα

– Ρυθμός ενυδάτωσης (επίπεδο) Μικρή αλειφατική μάζα

– Ισορροπία νατρίου-καλίου-νερού

– Υδατική ισορροπία άπαχης μάζας αλειφαδίου

– Ενδοκυτταρική στάθμη νερού –

Με το Biody Xpert έχετε στη διάθεσή σας ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να ελέγξετε αν ο ασθενής σας ακολουθεί τη διατροφή του.

Ο αριθμός που σχετίζεται με την “ενεργειακή ικανότητα του οργανισμού” αντιστοιχεί στην ποσότητα θερμίδων στο σώμα (πρωτεΐνες και λιπίδια). Αυτό υπολογίζουμε, πράγμα που σημαίνει ότι εάν προσφέρετε στον πελάτη σας δίαιτα χαμηλών θερμίδων, αυτό το επίπεδο θα μειωθεί, ενώ εάν του προσφέρετε δίαιτα υψηλής θερμιδικής αξίας, αυτό το επίπεδο θα αυξηθεί. Μια γραφική παράσταση στην ιστορία σας επιτρέπει να ελέγχετε αυτές τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.

Με το Biody Xpert έχετε επίσης ένα εκπαιδευτικό εργαλείο για την ευαισθητοποίηση των ασθενών.

Η ευαισθητοποίηση μέσω μιας απλής ανάγνωσης της σωματικής σύνθεσης που αντιπροσωπεύεται στο λογισμικό από τον «στόχο» είναι ένα από τα δομικά στοιχεία που θα βοηθήσουν τον ασθενή σας να συνειδητοποιήσει τις ανάγκες του και θα ενθαρρύνει τα κίνητρά του για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Προσπαθείτε να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα των διατροφικών σας συμβουλών;

Χάρη στις μετρήσεις σωματικής σύνθεσης, θα είστε σε θέση να βελτιώσετε καλύτερα τη συμμόρφωση με το θεραπευτικό σχήμα (ευθυγράμμιση της συμπεριφοράς των ασθενών σας με την προτεινόμενη θεραπεία) και, ως εκ τούτου, να προσαρμόσετε τις συμβουλές σας για τη διατροφή.

Θα θέλατε ένα κατάλληλο εργαλείο για επισκέψεις στο σπίτι;

Οι αναλυτές bioimpedance eBIODY είναι φορητοί και ασύρματοι, χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τη χρήση τους σε όλες τις περιστάσεις. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε μετρήσεις χωρίς χρέωση, χωρίς τη βοήθεια υπολογιστή, τον οποίο μπορείτε να ανακτήσετε με το smartphone σας, εάν είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία συμβατή με Bluetooth.

ιατρικη συσκευη

Έτοιμοι να γνωρίσετε το Biody Xpert;