Φυσιοθεραπεία

ebiody για φυσιοθεραπευτές

Το Biody Xpert είναι μια συσκευή Bioimpedancemetry πολλαπλών συχνοτήτων που παρέχει στον φυσιοθεραπευτή σε λίγα δευτερόλεπτα μια μεγάλη ποσότητα πληροφοριών σχετικά με τον ασθενή του, αλλά είναι επίσης ένα εργαλείο επικοινωνίας με τον θεράποντα γιατρό και ανοίγει νέες εξόδους όπως θεραπεία. διατροφικό φορτίο, αραίωση …

Φυσιοθεραπευτής με γυναίκα ασθενή

Πρόληψη – Ανάλυση κινδύνου

 

Στην Πρόληψη και Ανάλυση Κινδύνου, ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Biody Xpert για τον φυσιοθεραπευτή;

– Πρόβλεψη σαρκοπικών συμπτωμάτων.

– Πρόβλεψη συμπτωμάτων οστεοπενίας / οστεοπόρωσης.

– Πρόβλεψη κινδύνου επαναλαμβανόμενων τραυματισμών.

– Πρόγνωση καρδιαγγειακού κινδύνου.

– Πρόβλεψη μεταβολικού κινδύνου.

– Πρόβλεψη κινδύνου οίδημα.

– Πρόβλεψη μαζικού ή νοσηρού κινδύνου παχυσαρκίας.

– Πρόβλεψη υποσιτισμού.

Κατά την αξιολόγηση και την παρακολούθηση του ασθενούς, ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Biody Xpert για τον φυσιοθεραπευτή;

– Ανίχνευση ανισορροπιών στη μυϊκή μάζα / οστική μάζα ή / και ολική μάζα / οστική μάζα που μπορεί να προκαλέσει επαναλαμβανόμενες βλάβες (διαστρέμματα, τενοντίτιδα κ.λπ.)

– Αξιολόγηση της μάζας των σκελετικών μυών των άκρων, ξηρή μάζα εξαιρουμένου του λίπους, των μεταβολικών πρωτεϊνών του ασθενούς για να προετοιμάσει καλύτερα τα πρωτόκολλα αποκατάστασης του ασθενούς σε περίπτωση μυϊκής ατροφίας και να αναλύσει τα οφέλη της θεραπείας.

– Ποιοτική αξιολόγηση της ενεργού κυτταρικής μάζας που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την ποιοτική ανάλυση της μάζας των σκελετικών μυών.

– Αξιολόγηση των διαμερισμάτων νερού (έξτρα και ενδοκυτταρικά), που επιτρέπουν την καλύτερη αναγνώριση μιας πιθανής ανάγκης για λεμφική αποστράγγιση.

– Αξιολόγηση του ρυθμού ενυδάτωσης εξαιρουμένου του λίπους, ιδίως σε περίπτωση υπο-ενυδάτωσης, ένα σημαντικό στοιχείο, τόσο στον αθλητισμό, στους ηλικιωμένους και στη μετεγχειρητική.

– Αξιολόγηση της λιπώδους μάζας και της αναλογίας μάζας λίπους / μάζας μυών και της εξέλιξής τους με την πάροδο του χρόνου.

– Αξιολόγηση του βασικού μεταβολισμού του ασθενούς και DEJ, βασικά δεδομένα σε περίπτωση ανάγκης για επανεξισορρόπηση των τροφίμων.

– Ακολουθήστε τον ασθενή καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του, με καλύτερο συντονισμό με τον γενικό ιατρό (ανίχνευση κινδύνου) και κατά συνέπεια με καλύτερη αφοσίωση των ασθενών.

Καλύτερη ευαισθητοποίηση του ασθενούς, για μεγαλύτερο κίνητρο.

– Διατροφή και μικρο-διατροφή. Τα προβλήματα βάρους είναι ένα από τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι φυσιοθεραπευτές, διότι εκτός από την καρδιαγγειακή βλάβη, ο διαβήτης … που μπορεί να προκαλέσει πάρα πολύ λιπώδη μάζα, η ίδια η έννοια του υπερβολικού βάρους έχει σημαντική επίδραση σε άλλους. κινδύνους όπως στις αρθρώσεις. Το SIIN, Επιστημονικό Ινστιτούτο για την Ανορθωμένη Διατροφή, διοργανώνει σήμερα εκπαίδευση για φυσιοθεραπευτές.

– Αραίωση. Οποιοσδήποτε τύπος αδυνατίσματος ασκείται, η διατροφή θα έχει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε καλά τη σύνθεση του σώματος του ασθενούς πριν ξεκινήσετε και να είστε σε θέση να παρακολουθήσετε την πρόοδό του κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

– Αθλητική προετοιμασία και παρακολούθηση αθλητών υψηλού επιπέδου

Θέλετε ένα κατάλληλο εργαλείο για επισκέψεις κατ’ οίκον ;

Ο μετρητής εμπέδησης eBIODY είναι ελαφρύς, μικρός, φορητός και ασύρματος. Το Biody Manager (λογισμικό ερμηνείας μέτρησης) φιλοξενείται σε ασφαλές ιατρικό διακομιστή, επιτρέποντας έτσι την ευκολία χρήσης σε όλες τις περιστάσεις. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μετρήσεις χωρίς χρέωση, χωρίς υπολογιστή, από το smartphone σας

ιατρικη συσκευη

Έτοιμοι να γνωρίσετε το biody Xpert;